Hogyan nyerhetsz Sajókazán? 1.rész : Tim Gábor megmondja ő hogyan csinálta!

Tim Gábor és Timár Tamás már egyszer tudott versenyt nyerni a sajókazai aszfaltcsíkon! Gábor most elárulja nektek, hogyan is csinálta 2017-ben. Tovább olvasom →

Szia Gábor! Akkor hát te hogyan nyertél Sajókazán?

Sziasztok. Köszönöm a megkeresést . Mindig is az egyik legemlékezetesebb verseny marad számomra, hiszen abban az évben (2017) a Felsőnyárád előtti versenyeken nem jött ki jól a lépés. Tudtuk, hogy itt talán jobb eredményt érhetünk el, hiszen akkor a Nissan a nem dobálós, sima aszfaltos pályákon érezte jól magát. A Bukulya-Kapás páros nagyon erős volt egész évben, de nekik hazai pályájuk volt, így tudtuk, hogy nagyon kevés esélyünk van a győzelemre.

Az első 2 szakaszon kaptuk is a másodperceket rendesen, de utána bevállalósabban nyomtuk neki, a hátrányunkból 2 gyors alatt előnyt kovácsoltunk. Visszagondolva úgy érzem, hogy a végsebesség miatt tudtunk nyerni, így azt gondolom ezen a pályán ez nagy segítség. A sportolói oldalamon van fent Onboard felvétel erről a versenyről. 215km/h csúcs sebességünk volt .

Az aszfalt nagyon trükkös, nagyon nehéz megtalálni a technikás részen a határt, amit ha átlépsz, rötön büntet a pálya. A pálya versenyzői múltam nagyon sokat segített itt is, a precíz pontos vezetés nagyon értékes másodperceket hozott nekünk.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.