11 év elteltével tér vissza az abodi gyorsasági a rally versenyek világába!

Mint ahogy arról már értesülhettetek, a Greenplan MRC 3.fordulóját is a FireBlade SE csapata rendezi. Mindenképpen szerettünk volna újra egy jó versenyt adni azoknak akik minket választanak, így jutottunk el Ládbesenyőbe ! Tovább olvasom →

2012-ben a BAZ Megyei Rallysprint Bajnokság versenyi között szerepelt utoljára a Balajti elág.- Ládbesenyő – Abod gyorsasági. Azóta nagyon sok idő telt el. A gyorsasági szakasz útja szinte teljesen végig megújult. A kultikus balajti részhez egy Bor Hotel épült, ahol az év szinte minden napján rendezvényeket tartanak, így ott az út lezárása kivitelezhetetlen. Viszont most mi megpróbáljuk visszahozni számotokra eme közkedvelt szakasz egy részét!

A verseny központja most Ládbesenyő település belterülete lesz. Itt lesz a szervizterület kialakítva. A verseny lebonyolítása a Ládbesenyő – Abod összekötő úton fog zajlani. Mint már említettük ez az útszakasz is újra lett aszfaltozva így egy teljesen más karakterisztikájú útszakaszt találtunk ott. A kanyarok szűkebbek és élesebbek lettek, az egyenesek tükörsimák, így még gyorsabbak.

Az előzetesen megtervezett menetrend szerint ötször teljesítheti majd egy irányba minden benevezett versenyző a kijelölt 4,25 km-es gyorsaságit! Jelenleg eddig ez a legnagyobb össztávú MRC futam, ahol a leghosszabb kijelölt szakaszon mérhetik össze tudásukat a versenyzők. Mivel a Greenplan Mini Racing Challenge ezen versenye lezárt közúton lesz lebonyolítva, így a Magyar Sporttörvény által meghatározva csak 18.életévüket betöltött, érvényes B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező versenyzők vehetnek majd részt a rendezvényen. A versennyel kapcsolatos dokumentációk már csak az MNASZ Rally Szakági Bizottságának jóváhagyására várnak és utána publikálhatjuk! Reméljük ti is kedvet kaptatok ahhoz, hogy egy régi-új helyszínen versenyezzetek egymás ellen!

Fotók: Rallyfeeling.hu , Pánya Fotó

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.